Τί γίνεται όταν η μαγιονέζα εμπλουτίζεται με μαύρο σκόρδο Πηλίου? Αποκτά βάθος, umami , και μια διακριτική επίγευση μαύρου σκόρδου, ιδανική για να αντικαταστήσει την κλασσική μαγιονέζα σε όλες τις χρήσεις. Το πλεονέκτημα της είναι οτι ολοκληρώνει την γευστική παλέτα της μαγιονέζας, δίνοντας μια γεμάτη γεύση, χωρίς να χρησιμοποιούνται ενισχυτικά γεύσης ή άλλα πρόσθετα. Εκτός απο τα burger και τα sandwiches, δοκιμάστε την σε σαλάτες (σκέτη ή σαν βάση για dressings).
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
Μαύρο σκόρδο σε σκελίδες.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Είδος : προϊόν μαύρου σκόρδου
Προέλευση : Βόλος
Συσκευασία : γυάλινη
Καθ. Βάρος : 220gr